Waarom ik ben begonnen met schrijven
29 april 2021 
1 min. leestijd

Waarom ik ben begonnen met schrijven

Consumeren is leuk, maar heeft maar tot op zekere hoogte effect op je ontwikkeling. En dan heb ik het niet over consumeren als in eten, maar ik heb het over het tot je nemen van nieuwe informatie. Daarom heb ik mezelf een doel gesteld: elke dag content produceren, 100 dagen lang. Of het nou een blog is, een coole Canva-afbeelding of een floppy vlog. Zolang ik elke dag maar een stuk content produceer. 

 

Waarom ga ik schrijven?

Er liggen verschillende redenen achter deze challenge.

Enerzijds wil ik het concept van een 100-dagen-plan testen. Dit is namelijk iets waar ik in mijn eigen praktijk ook mee wil werken. 100 dagen vind ik een mooi tijdsvenster voor doelen; het is kort genoeg om direct aan de slag te gaan en het is lang genoeg om echt iets neer te zetten. In mijn praktijk kan ik ondernemers in 100 dagen helpen een sterk en vitaal fundament te bouwen om optimaal te presteren. Door een 100-dagen-plan zelf te testen kan ik uit ervaring meepraten. 

 

De hoofdreden om deze challenge aan te gaan is eigenlijk gewoon een schop onder m’n kont. De afgelopen tijd heb ik ontzettend veel mogen absorberen, leren en ervaren op het gebied van leefstijl en vitaliteit. Nu ik mijn eigen online praktijk ga openen, is het tijd om al deze wijsheid en ervaringen te delen. Ik vind het spannend, want ik zie mezelf niet zo zeer als een schrijver. Daarom weet ik dat het goed is om er mee aan de slag te gaan. Als je weerstand voelt, weet je dat je op de weg van groei zit. En dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait bij Groeien met Roy. 

 

Waar ga ik over schrijven?

Om het mezelf makkelijker te maken heb ik een aantal hoofdthema’s uitgekozen om over te gaan schrijven. Dit zijn thema’s waar mijn interesses liggen en waar ik mij graag in verdiep. Aangezien ik ga coachen op het snijvlak van vitaliteit en performance is dat het hoofdthema.

 

De hoofdthema’s die veel aan bod zullen komen zijn:

  • Vitaliteit & performance
  • Leefstijl (voeding, beweging, ontspanning, slaap, ademhaling, koude training en meer)
  • Mindset
  • Persoonlijke groei
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Mijn eigen ervaringen en experimenten op bovenstaande gebieden
Over de schrijver
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down