Hoi, mijn naam is Roy

"Wat nou als het simpel was?'"

Wie is die vent eigenlijk?

Goede vraag. Ik zal me kort voorstellen.

Mijn naam is Roy. En ik wijk graag af.
Ik klim in bomen, spring van rotsen, drink boerenkoolshakes en koffie met boter, eet soms 40+ uur niet, sta regelmatig op m'n handen, maak salto's, lig in de sneeuw (als het kan), speel op een handpan en smeer kokosolie in m'n haar.

Zo, dat is er uit. En wie ben jij?

Oke, nog iets over mijn pad.
Mijn zoektocht naar optimale gezondheid startte in de periode dat ik als growth hacker (alleen die naam al hè) werkte voor verschillende grote corporates. Als externe consultant ligt er veel druk op prestaties. Je moet leveren. Daar betalen ze immers voor. En met mijn eigen hoge verwachtingen van mezelf zorgde dit voor een onwijze prestatiedrang.
Om duurzaam prestaties te leveren, heb je energie nodig. Zowel mentaal als fysiek. Zodoende begon ik me vragen te stellen: "Hoe kom ik van mijn energiedips af? Welke factoren hebben invloed op mijn focus? Hoe zorg ik voor rust in mijn hoofd?" Oftewel: "Wat is de formule om duurzaam optimale prestaties te leveren?"

Ik ging experimenteren met aanpassingen in mijn leefstijl, zoals voeding, slaap, beweging, meditatie, koud douchen. Ik dompelde me onder in de wondere wereld van biohacking en leerde via seminars, trainingen en cursussen over het waanzinnige apparaat dat het lichaam wordt genoemd. Ik kreeg meer energie, focus en kon optimaal presteren. Dit kreeg ik ook terug van werkgevers en collega's.
Alleen er miste iets voor mij. Ik werd niet happy van de resultaten die ik behaalde voor die grote bedrijven. Ik miste voldoening en zingeving.

Zo besloot ik te stoppen met mijn baan en me volledig te storten op de wereld van vitaliteit en performance. Na opleidingen en trainingen van de beste experts gevolgd te hebben (oa. Richard de Leth, Michael Pilarczyk, Kasper van der Meulen, Edwin Selij en Tibor Olgers), voelt het nu als mijn taak om anderen te helpen het beste uit zichzelf te halen.

Mijn missie is om mensen te inspireren en positief bij te dragen aan hun groeiproces. Om ze te helpen de beste versie van zichzelf te worden door ze uit te dagen om hun grenzen op te zoeken en af te wijken van de ongezonde massa. Zo maken we samen de wereld een stukje mooier.

Kort verhaal lang; ik doe dingen graag net even anders, omdat ik geloof dat het ongezond is om de norm te volgen. De cijfers liegen er niet om: 10 miljoen NL-ers zijn chronisch ziek, 51% is te dik, 1 op de 7 slikt anti-depressiva en zo kan ik nog wel even door gaan.

De echte magie zit 'm namelijk in het DOEN. Ik geloof er heilig in dat mensen écht veranderingen kunnen maken, als ze hebben ervaren dat ze zelf aan het stuur zitten.


Wil jij jouw stuur in eigen handen nemen?

Mijn missie

Het is mijn missie is om de wereld een stukje mooier te maken door mensen te inspireren het maximale uit zichzelf te halen. Dat doe ik door je te laten ervaren dat je tot veel meer in staat bent dan je denkt.


Haal het beste uit je leven: vergroot je ROY (Return On You)